Zgjedhjet/ Shkodër-Dibër-Elbasan kambistët kanë konvertuar mbi 8,3 milion euro

Rënia drastike e kursit të eurove gjatë ditëve të fundit të fushatës dhe sidomos me datë 24 dhe 25 qershor tregon se janë hedhur miliona euro në treg për blerje vote. Ka patur shumë akuza dhe deshmi se votat po blihen deri në 200 mijë lek të vjetra, por shumëpak veta e besonin. Ndërkohë që … Continue reading Zgjedhjet/ Shkodër-Dibër-Elbasan kambistët kanë konvertuar mbi 8,3 milion euro