Home Tags Zgjedhjet Lokale

Tag: Zgjedhjet Lokale

Zgjedhjet lokale në Maqedoni, ja rezultatet suprizë në komunat shqiptare

Sipas të dhënave të fundit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor, LSDM udhëheq në 49 komuna, VMRO-DPMNE në 10 komuna, BDI në 12 komuna, ASH në...

Jevtiq thërret serbët masovikisht të vijnë në Kosovë për zgjedhjet lokale

Zëvendëskryeministri dhe ministër për Komunitete he Kthim në Qeverinë e Kosovës Dalibor Jevtiq është takuar sot në Kralevë të Serbisë me personat e shpërngulur...

Kandidon për kryetare komune,bën thirrje të mos e votojnë

Kjo mund të ndodhë vetëm në Maqedoni! Kandidatja për kryetar të komunës së Debërcës, Jadranka Biban, apelon tëk qytetarët që të mos votojnë për...

Zgjedhjet Lokalet, KSHZ publikon rregullat e fushatës

Fushata për zgjedhjet lokale në vend filloi. E njëjta do të zgjasë deri më 13 tetor, gjegjësisht një ditë para heshtjes zgjedhore. Nga KSHZ...