Home Tags Vrasjet në Lushnje

Tag: Vrasjet në Lushnje

Vrasjet në Lushnje, Policia merr në mbrotje familjet e viktimave dhe…

Policia merr në mbrojtje familjet e përfshira në konfliktin në Lushnje ku mbetën të vdekur dy persona. Në mbrojtje policore janë marrë familjet e viktimave...