Home Tags Emigrantët

Tag: Emigrantët

Rama: Në 2018 nisim regjistrimin e emigrantëve shqiptarë kudo ku jetojnë

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se vitin tjetër do të fillojë regjistrimi i shqiptarëve të diasporës teksa ka prezantuar planin për disporën dhe emigracionin...

Shqipëria e varur nga emigrantët në Itali

Prurjet e emigrantëve janë një ardhur e konsiderueshme për vendet në zhvillim të Evropës duke përshirë edhe Shqipërisë. Sipas të dhënave të Bankës Botërore...

GUS, ndihmë konkrete për shqiptarët në Itali që duan të kthehen...

GUS – Gruppo Umana Solidarietà vë në dispozicion të të huajve, që dëshirojnë të kthehen, një ndihmë financiare për udhëtimin e kthimit dhe për...

Nga bileta tek paratë për riintegrimin, Italia paguan emigrantët për t’u...

Vetëm pak ditë më parë, raporti i PWc tregoi se shqiptarët kryesonin listën e azilantëve të 2015 dhe 2016 që ishin ende në pritje...

Rrofshin emigrantët: Shumat marramendëse që sjellin në Shqipëri

Është e ditur që emigrantët të cilët jetojnë dhe punojnë jashtë vendit, të ndihmojnë me aq sa munden familjen dhe të afërmit e tyre....

Pandeli Majko: Emigrantët duhet të marrin pjesë në votime!

Ministri i ri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko, ka folur sot për herë të parë në foltoren e Kuvendit pas marrjes së detyrës. Majko...