Home Kryesore Sondazhi i “Albanianews1.al për rezultatet e zgjedhjeve 25 qershor

Sondazhi i “Albanianews1.al për rezultatet e zgjedhjeve 25 qershor

0

Sondazhi për rezultatin e 25 qershorit vjen pasi një mori votuesish të pyetur, të cilët janë telefonuar personalisht me telefona statik dhe mobile si dhe janë pyetur me email te adresa e albanianews1.al se na nisni adresen, emër mbiemër, numër tel me pyetjen Për cilën parti do të votoni me 25 qershor?

Redaksia pas përgjigjeve të emaileve nga ana e të pyeturve ka kontrolluar në sistemin elektoranik të KQZ të lista e votuesve nëse të dhënat e dërguara janë të sakta apo jo. Janë skualifikuar ata që nuk iu ka dalë emri në listën elektronike, siç e kanë dërguar me email.

Te telefonuar apo me email janë 3657 votues nga qarqet e vendit.

Saktësojmë se sondazhi ka filluar me datë 8 qershor dhe ka mbaruar me 16 qershor.

Shënim: Sondazhi në fjalë nuk mendojmë të përdoret nga partitë politike

Qarku  Tiranë:

PS             11 deputetë

LIBRA        3 deputet

PDIU          1 deputetë

PD             10 deputetë

LSI             9 deputetë

Qarku  Shkodër

PD             5 deputetë

LSI            2 deputet

PS             4 deputetë

 

Qarku  Kukës

PS             1 deputet

PD             1 deputet

LSI            1 deputet

Qarku    Lezhë

PS              2 deputetë

PD              4 deputetë

LSI             1 deputetë

Qarku    Dibër 

LSI             1 deputet

PD               3 deputetë

PS               2 deputetë

Qarku     Durrës

PS            5 deputetë

LSI            3 deputetë

PD             5 deputetë

LIBRA       1 deputet

Qarku  Elbasan

PDIU        2 deputetë

LSI          2 deputetë

PS           6 deputetë

PD           4 deputetë

Qarku   Fier

PDIU        1 deputet

LSI           3 deputetë

PS             8 deputetë

PD             4 deputetë

Qarku     Vlorë

PS               5 deputetë

PD               4 deputetë

LIBRA          1 deputet

LSI              2 deputetë

Qarku   Berat

LSI             3 deputetë

PD              2 deputetë

PS              2 deputetë

Qarku     Korçë

LSI          2 deputet

PS           5 deputetë

PD           4 deputetë

Qarku  Gjirokastër

LSI          2 deputetë

PD           1 deputet

PS           2 deputetë

Rezultati final:

PS:          53 deputetë

PD :         47 deputetë

LSI :         31 deputetë

LIBRA:     5 deputetë

PDIU:        4 deputetë

Sondazhi tjetër nga data 16 qershor deri me datë 22 qershor do shpallet me datë 23 qershor

 

 

 

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here