Home Aktualitet FOTO/ Dëshironi bursë në Gjermani? Ambasada në Tiranë: Ja ku të klikoni

FOTO/ Dëshironi bursë në Gjermani? Ambasada në Tiranë: Ja ku të klikoni

0

“Interesoheni për një bursë në Gjermani? Baza e të dhënave mbi bursat e DAAD-së ofron një pasqyrë të gjithë programeve më të kërkuara të bursave si dhe ju informon mbi procedurat e aplikimit, afatet etj.” njofton Ambasada e Gjermanisë në Tiranë.

Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtm; të përzgjidhni vendin e origjinës, kriteret e tjera të kërkuara dhe ky informacion do ju serviret menjëherë! www.funding-guide.de

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here