Propozime të dyshimta të Partisë Demokratike

Propozime të dyshimta të Partisë Demokratike

Prokurori Imeraj: Të kërcënojnë me jetë si gazetar? Merr shpërblim në gjykatë!

Prokurori Imeraj: Të kërcënojnë me jetë si gazetar? Merr shpërblim në gjykatë!

Kujdes me fotot e kësaj 25 vjeçare! Ruani zemrën në këtë fillimjave gushti!

Kujdes me fotot e kësaj 25 vjeçare! Ruani zemrën në këtë fillimjave gushti!

Deputeti i PD, Gurakuqi: Pse jo, qeveri me PS, por me disa kushte?!

Deputeti i PD, Gurakuqi: Pse jo, qeveri me PS, por me disa kushte?!

Janë 2600 vende pune të lira. Aplikoni shpejt se nesër mund të jetë vonë!

Janë 2600 vende pune të lira. Aplikoni shpejt se nesër mund të jetë vonë!

Politika

600 milionë dollarë për muxhahedinët në Shqipëri

Kongresi Amerikan kërkon nga qeveria e Irakut të dëmshpërblejë pjesëtarët e opozitës iraniane të MEK-ut që ndodhen në Shqipëri. Në një rezolutë të veçantë ata...

Aktualitet

Ekonomi

Darëzeza, një virgjëri bregdetare që s’ka të paguar…

Publikohet videon e incidentit te ndodhur ditën e zgjedhjeve parlamentare të 25 qershorit në Shëngjin ku një simpatizant i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim...

Kulture & Dossier

Opinion

BERZH: 50% e shqiptarëve duan demokraci, 31 % duan sistem autoritar

Sipas Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, 31% e shqiptarëve preferojnë më shumë një sistem autoritar qeverisjeje sesa demokracinë.  Gjetjet janë bërë publike në vrojtimin...

SONDAZHE

SHOWBIZ

VIDEO